Alla inlägg under april 2008

Av Angelika - 15 april 2008 12:59

Obella, den lilla tan honan ur Juneaus kull klarade sig tyvärr inte, hon låg död i buren i morse...


Idaho kastade sin kull i helgen, 4 st chokladtannar...


Dessutom när jag plockade fram Kardinal idag för att trimma inför lördag ser jag att han har lite småsår på kroppen, tror tyvärr inte att han hinner bli i utställningsskick till på lördag, knappast till stämman heller... Jättetrist!




Av Angelika - 12 april 2008 22:39

Har hunnit ta bilder på kullen idag.


Först har vi den kolsvarta honan, Oubilette.


Här är den minsta i kullen, black tan honan Obella


Den andra black tan honan Obenette har ni här (har tyvärr ett öronveck...)


Sen har vi de två chocolate pojkarna.

Vi börjar med Obelix


Sen kommer Oberon (som tyvärr oxå har ett öronveck, som sin ena syster...)


Ja, två i kullen har alltså vars ett öronveck, det råkar vara de två annars bästa djuren som de ser ut nu. Trots öronvecket kommer Obenette med all säkerhet att stanna, är sugen på att även spara Oberon trots sitt veck, men det återstår att se...

Alla ungarna har annars breda fina huvuden!

Av Angelika - 12 april 2008 08:05

Igår födde Juneau sin första kull, eftersom hon var dräktig med Dionysos damp det ner ett litet gäng lakelands, inte mindre än 5 st!

En kolsvart hona (tror det är en hona men är inte helt 100...), två black tan honor och två chocolate hanar.

Den ena choklad hanen och den ena tan honan har nog tyvärr mindre veck på ett öra. Annars väldigt fina! Den ena tan honan komer jag att behålla, får väl se hur jag gör ... kanske jag även behåller den ena chokladhanen... Beslutsångest... Iallafall bär ju även de svarta honorna på choklad, vilket jag ju vill ha! Hoppas nu bara att det går bra med alla 5.


Ska försöka hinna med att lägga ut bilder på de små idag, men vi har ju lite att hinna med innan klockan blir 14.00, då ska vi nämligen ha lite kalas eftersom sambon fyllde 35 år i tisdags. Hans mor fyller år idag, så det blir ett sammanslaget kalas här hos oss.

Av Angelika - 8 april 2008 09:44

Det har varit så mycket de senaste dagarna så jag har varken haft ork eller tid att skriva i bloggen.


Vi hämtade ju hem "Ella", som vi kommer att kalla hunden, i lördags och var hemma vid halv åtta på kvällen, jag fick sån huvudvärk när vi var på väg hem och den höll i sig hela kvällen nästan. Vaknade på söndagmorgon och mådde fruktansvärt illa, dagen spenderades halvsovandes i soffan samtidigt som jag fick springa och kräka ibland och passa på valpen och och hålla ordning på barnen, helt själv eftersom sambon jobbade... Inte det lättaste kan jag säga.


I går morse var jag ganska slutkörd efter att inte ha fått nåt i mig dan innan, men lyckades få i mig lite frukost och piggade på mig lite iallafall. Vilket var behövligt då Theo var snabb upp och brände handen på spisplattan vid middagstid. På vårdcentralen i Pestorp skickdes vi bara vidare till Kristianstad, dit vi kom vid 16.00, men togs inte emot förrän kl 20.00, helt otroligt att man ska behöva vänta i 4 timmar för att sen bara "behandlas" i 10 minuter... Ska in på återbesök nu idag, så det är snart dags för en dusch innan vi kör.


Får berätta mer om hur det går med vovven senare idag eller imorgon.

Vill bara slutligen gratulera min älskade sambo som fyller 35 år idag!


Av Angelika - 5 april 2008 09:26

I eftermiddag ska vi få hämta hem vår lilla Pärla. Ska bli så kul att få hem henne och lära känna henne nu.

Men först ska jag iväg och handla presenter till sambon som fyller 35 på tisdag, frågan är bara vad jag ska handla till honom... Ska förresten även handla lite pinaler till valpisen!

Av Angelika - 2 april 2008 09:19

Har lagt in fler bilder på vår "lilla" vovve på min pixbox-sida, albumet heter kort och gott Hund, där finns även bilder på hennes föräldrar och på några av syskonen.


Av Angelika - 1 april 2008 22:35

Idag har vi varit och tittat på hund i Hörby.

En liten landseertik som är nästan 3 månader nu.

Vi bestämde oss för att vi ville ha henne, så på lördag hämtar vi hem henne, och det ska bli så roligt. Efter långa samtal med uppfödaren tror vi att denna ras passar oss som handen i handsken. Stora, ståtliga och lugna familjehundar som trivs bäst med att bara få vara med sin familj.

Här kommer en bild på den otroligt söta lilla Landgolds Sound of Pearl.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards