Alla inlägg under november 2007

Av Angelika - 17 november 2007 19:07

Så har man kommit hem efter utställningen från Hässleholm, hade städat färdigt och allt och var hemma innan 18.00, så skönt att komma hem i lagom tid!


Jag är jättenöjd med dagens resultat, helt överlycklig rättare sagt. Så här gick det:

Narnias Granada; self chcolate junior, 89 p, Bir-j, cert & Bis-j 4!

Wonders Juneau; nonself chocolate tan junior, 88 p, Bir-r-j & cert.

Jeronas Hesperia Comma; self grey junior, 88p & ck.

Witiwis Mrs Naomi Campbell, nonself chocolate tan, 87 p.

Wonders Idaho; crested chocolate tan, 86 p.

Falabella of FunnyFarm; self chocolate senior, 86 p.


Kommer att uppdatera på hemsidan med alla resultaten mer ingående oxå imorgon.


Dessutom flyttade Halanda till Cathy i Höör idag och blir nu kompis med BonBon och Boniana som redan bor där, lycka till med henne!



Av Angelika - 16 november 2007 23:24

När jag kom till jobbet hade det brunnit rejält på natten så flera linjer var helt sönderbrända, sot i hela fabriken och massor som skulle kasseras och försöka städas undan. Det lär nog dröja ett tag innan det produceras fler kakor där med tanke på hur mycket sanering det behövs, samt nya maskiner...


Iallafall körde jag till Hässleholm och hämtade nyckeln till Hässleholmsgården efter jobb och sen hem och fixa hästarna och bada marsvin och packa inför imorgon. Känner mig nu helt tung i huvudet, tror inte det var helt bra att gå och andas in den luft som fanns på jobb idag.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, godnatt!

Av Angelika - 16 november 2007 08:37

Ibland blir det inte som man tänkt sig... Jag bestämde mig igår morse för att fixa morötterna och marsvinsmaten plus foderjäst till hästarna redan igår på förmiddan innan jobbet. Packade 5(!) säckar morötter, fasen vad jag blev trött i ryggen efter det, två av säckarna sponsrade Mariannes Farm till vår utställning, så dessa packade jag om i 10 mindre påsar som jag fick av dom, så det blir priser. Detta hann jag med precis i tid till jag skulle iväg och jobba, på jobb fick jag även lite sponsrade kakor till cafeterian.


Stort tack till Gille och Mariannes för era sponsringar!


Idag ska jag oxå jobba... 11.40-18.00 men får lov att gå lite tidigare så jag hinner med allt utan att stressa, för sen ska jag hinna hämta nyckeln till lokalen innan sju, gå in och kolla vad som finns och vad som behövs tas med hemifrån och sen handla lite smått innan jag kör hem. Ska väl hinna få i mig lite middag när jag kommer he och sen är det badning av alla djuren plus mig själv. Dessutom kommer Anna och lämnar två av sina djur som jag ska ta med och visa åt henne då hon ju är lite krassig, krya på dig Anna!

Jag har ju redan trimmat ner alla djuren och förberett transporterna så det är iallafall klart.


Annars håller vi på att bli riktigt förkylda här allihop tror jag, har lite ont i halsen och en näsa som bara rinner, men det ska nog gå bra ändå.


Av Angelika - 14 november 2007 12:52

Nu har jag precis trimmat över alla marsvinen som ska med till Hässleholm, Theo sov så då fick jag passa på! Det var ju inte så mycket  att ta eftersom dom trimmades förra veckan. Nu är det iallafall gjort så nu ska dom bara badas över på fredag. Imorgon ska jag jobba eftermiddag, så då blir det inte gjort så mycket och på fredag måste jag (förutom att bada djuren då) fixa mat och morötter till marsvinen samt hämta nyckeln till utställningslokalen.

Av Angelika - 14 november 2007 11:07

  • Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova? Jag har inga problem med att somna på kvällarna, men vaknar väldigt ofta på nätterna, inte ovanligt att jag vaknar 4-5 ggr/natt men somnar om ganska snabbt som tur är.
  • Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg?  Jag sover ungefär lika mycket vardag som helg, ca 7 timmar/natt.

  • När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg? Går nästan alltid och lägger mig vid 23 tiden, ibland tidigare och ibland senare, ingen skillnad om det är helg eller ej. Om jag inte ska jobba förmiddag eller iväg på utställning så går jag upp strax efter kl 7 vardag som helg. Har barn som vaknar och hästar som vill ut.
  • Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen?  Talar eller går sömne gör jag iallafall inte. Snarkar kanske jag gör ibland.
  • Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka? Jag delar säng med min sambo, ibland har vi även Theo i sängen, han är 15 månader nu och vaknar ibland på natten och kryper över till vår säng.
  • Av Angelika - 14 november 2007 08:56

    Såg att artikeln om marsvinen var publicerad idag i Norra Skåne, allt såg bra ut förutom att jag på bilden i artikeln inte alls håller i Firun en crested chocolate tan. Utan i min self chocolate hona Narnias Granada!


    Ja, nu får vi väl hoppas på att många som har tidningen läser artikeln och tar sig tid att besöka utställningen i Hässleholm.


    Här är länken till artikeln:  http://www.nsk.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071114/PERSTORP_NYHEDER/711140013/-1/Perstorp_NYHEDER


    Av Angelika - 13 november 2007 16:44

    Igår när jag hade städat hos marsvinen och skulle starta värmeelementet  igen så hade fläkten stannat, varmt blev det, men det fläktade inte ut nån värme... Typiskt nu när det är så kallt. Fick sätta in en kupevärmare på timer över natten så där inte skulle va helt utkylt. Idag har vi köpt ett nytt på Öob för 189 kr, men när vi testade det gamla igen så funkade det... jaja, nu har vi ett extra ifall det skulle sluta funka igen.


    Idag har jag haft besök av tidningen Norra Skåne. Jag hade mailat dom om att få in en notis om utställningen på lördag i Hässleholm, men dom ringde upp och ville komma och göra ett litet reportage om marsvinen och utställningen. Kanske det kommer in i tidningen redan imorgon...


    Marunka har inte fött ännu, vägde henne igår och hon är nu uppe på 1355 gram, har ökat 70 gram nu på 10 dagar! Firun är oxå konstaterat dräktig,  men där är det ju ca 1 månad kvar iallafall!



    Av Angelika - 10 november 2007 22:13

    Nu är man så äntligen hemkommen från utställningen i Reftele. Det kom igång väldigt sent, så trots litet antal anmälda djur var finalerna inte slut förrän vid 19tiden...


    Men jag är supernöjd med dagens resultat:

    Narnias Granada, self chocolate junior, 88 poäng, cert & Bir junior.

    Falabella of Funny Farm, self chocolate senior, 89 poäng, cert & Bir-r.

    Witiwis Mrs Naomi Campbell, nonself chocolate tan junior,  87 poäng & Bir-r junior.

    Jeronas Hesperia Comma, self grey junior, 87 poäng.


    Nu är det alltså bara en vecka kvar till nästa utställning, i Hässleholm, ska bli så spännade, kanske man får en ny champion då...

    Presentation

    Fråga mig

    0 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
         
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9 10
    11
    12
    13 14
    15
    16 17 18
    19 20 21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    <<< November 2007 >>>

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS

    Besöksstatistik


    Ovido - Quiz & Flashcards